Nike Işıldayan Krampon Serisi

Bu yayınımızda yine henüz piyasaya çıkmamış bir ürün hakkında ön inceleme sunacağız. Aslında bahsedeceğimiz konu birden fazla modeli ilgilendiriyor. Nike'ın görünürlüğü arttırmayı umduğu fosforlu kramponlarını...

Nike Krampon Serisi
Nike krampon tasarımcıları kramponlarn topuk kısmına yerleştirdikleri özelliklerin görünürlük arttırıcı olmasına özen gösteriyor. Daha önce bunu Mercurial modellerinde defalarca denediler.

Nike Mercurial


Yukarıda görülen Mercurial VII'de olduğu gibi hücum oyuncularının ileri doğru koşarken orta sahadan atılacak olan toplarda topu yollayacak oyuncuların kramponları sayesinde kendilerini görmelerini sağlamayı umuyorlardı. 

Aşağıdaki Mercurial VIII'lerin topuk bölümünde yer alan çizgilerin de amacı tam da bunu sağlamaktı aslında.

Mercurial VIII 
Mercurial VIII Black
Bu düşünce pratikte ne kadar başarılı oldu, kaç oyun kurucu forvetini bu çizgiler sayesinde buldu bilemiyoruz. Fakat Nike, bir süre vazgeçtiği bu hamleye yeni bir boyut getirerek yeniden tasarladı ve tüm modellerine uygulanacak fosforlu çizgi tasarımlı modellerle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Amaç görünürlükse fosfor kesin çözüm ancak gerekliliği bizde hala bir muamma.





PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...