Hakan Çalhanoğlu Adidas Adizero 99 Gram Kramponla Sahada

Geçtiğimiz hafta Adidas tarafından tanıtılan ve Dünya genelinde sadece 299 adeti satışa sunulan Adidas'ın 99 gram Adizero kramponu Hakan Çalhanoğlu tarafından bugün oynanacak Hannover 96 maçında giyilecek.



Gururumuz Hakan, Adidas ile yaptığı anlaşma ile bundan sonra pek çok kramponu ilk deneyen isimlerden olacak.

2013 yılında konsept olarak tanıtılan ve 2015 yılında satışa sunulacağı belirtilen Dünya'nın en hafif kramponu Adizero, söz verildiği üzere geçtiğimiz hafta satışa sunulmuştu.

Sadece 299 adet üretilmesiyle ulaşılması epey güç hale gelen kramponlar Dünya geneline yayılamadı bile. Sadece İngiltere ve Almanya'da satışa sunuldu. 

Kramponun 2013'teki tanıtımından bir kare

Krampon yepyeni bir sentetik materyalden üretilme. Oldukça ince bir üst yüzeye sahip. Kramponun taban dizaynı incelendiğinde Adidas'ın 2015 Adizero krampon tabanlarında arka tarafı 3 dişli hale çevirdiği gibi olması Adidas'ın oldukça sistemli bir biçimde modellerini geliştirdiğinin bir göstergesi. Aynı yıla denk gelen 2 kramponun taban yapısındaki temel değişim aynı ve biri 2013 yılında tasarlanmış.

Adizero f50 - 99 gram

Kramponun hafif olması ne işe yarar ki diyorsanız, yorum bölümüne yazabilirsiniz...

Adidas Adizero 99 gram

Kramponun yeni renkleri yolda. Renkli modellerin de benzer şekilde sınırlı sayıda üretilmesi bekleniyor.

Renkli modellere bir örnek - Adidas F50 Adizero 99 gram

PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...