Nike Hypervenom 2 - 2015


Beklenen krampon sonunda resmi lansmanıyla piyasaya çıktı. İlk tepkiler sönük bir tanıtım olduğu yönünde. Ama tasarım açısından sönük bir ekipmandan söz etmediğimiz kesin.



Yeni tasarımla pek çok marka tarafından da tekrarlanan bal köpüğü tamamen gitmiş ve yerine Nike'ın karışık çizgileri gelmiş. Üstelik dış malzeme de Flywire olarak adlandırılan bir malzemeye dönmüş. Bu madde Flyknit değil ama benzer yapıda. Artısı, daha sert. Nikeskin ve Flyknit teknolojilerinin karışımı da denebilir.
Nike Launch Hypervenom IINathan Vanhook(Nike Futbol Ayakkabıları Tasarım Lideri) yaptığı açıklamada Kramponun üzerindeki her bir çizginini ayak yapısıyla ilgili olduğunu ve bu çizgilerin ayağın kramponun içinde kaymasını engellemeye yaradığını açıkladı. Ayak olarak kullanılacak bir ürün değil ama ayakla tam uyum içinde olan bir krampon ürettik diyerek de olayı özetlemiş oldu. Nike'ın bir süredir bu konuda hassasiyet gösterdiğini biliyoruz. Bilekli modellerin temel çıkış amacı da zaten bu.


Adidas'ın reset tuşuna basmasından hemen önce tanıtılan Hypervenom 2, pek çok yenilikle gelmemiş olsa da Nike'ın gelişim halkalarından biri olarak sıraya konmuş durumda. Resmi satışı 27 Mayıs'da başlayacak olan Hypervenom 2 Şampiyonlar Ligi finaline de yetiişmiş olacak.


Phinish modeliyle bileksiz olarak da satılacak olan Hypervenom II, Hypervenom ile aynı taban yapısına sahip.


Bilekli modelle ülkemizde fiyatından dolayı çok yaygınlaşamamıştı zaten. Phinish modelin bir ay içinde raflardaki yerini almasını bekleyebiliriz.


Hypervenom II'yi ilk giyecek olan futbolcuların görüşlerinin de yer aldığı tanıtım videosu (includes Lewandowski, Neymar, Rooney, Cavani) :



    • PAYLAŞ:

      Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

        Blogger Comment

      0 yorum:

      Yorum Gönder

      Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...