Beşiktaş 2015/2016 Sezonu Formaları


Adidas, Beşiktaş için tasarladığı formaları "Başka Renk Yok" sloganı ile tanıttı. Formaların beyaz, siyah ve siyah-beyaz olması nedeniyle belirlenen slogan ve formalar Beşiktaşlıların beğenisine sunuldu. Özellikle son 2 sezondur kırmızı renkte forması olan ve bu formanın çok sık kullanılmasıyla eleştirilen Beşiktaş, böylece klasik trioya dönmüş oldu. Ancak formaların üçünün de benzer olması bazı maçlarda forma seçiminde sorun oluşturabilir. Yine de bu sezon Beşiktaş'ı kendi renkleri dışında görmeyecek olmak güzel.


Beyaz İç Saha Forması
Klasik Çubuklu Forma


Alternatif Siyah 3. Forma

Bu forma üçlüsüyle birlikte Beşiktaş çubuklu formasına yeniden kavuşurken 2 farklı renkteki sade formalarıyla da klasik görünüm tamamlanmış oluyor. Alernatif formadaki V-Insert modelinin önümüzdeki sezon Fenerbahçe çubuklu formasında da uygulanacağını belirtelim.

Son olarak formalar 15 Haziran'dan itibaren Kartal Yuvası satış noktalarında satışa sunulacak. Yetişkin formalarının 139 TL, çocuk formalarının 105 TL olacağını hatırlatalım.

PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...