evoPower 1.2 | 2015

Puma birkaç gün önce 2015 yılının ilk kramponu evoPower 1.2'yi Fabregas ve Balotelli'nin oynadığı reklam filmi ile tanıttı. 



Krampon, sert ve etkili şutlar çekmeye olanak tanıyor. Özellikle yağışlı havalarda kontrol sağlayan ve evoSpeed modellerinde daha önce kullanılan teknoloji bu modele de aktarılmış.

Bağcıkların ayağın dış kısmında olması geniş bir ayak içi alanı tanımış. Bu sayede topla temas eden yüzeyin etkinliği arttırılmış. Aynı zamanda ayak içindeki bu alanda Accufoam teknolojsi kullanılmış. Bu teknoloji topa milisaniyelerle daha uzun süre temas imkanı sağlıyor. Böylece futbolcular topa daha fazla falso verme imkanı buluyor. Topa daha uzun süre temas pas ve orta etkinliğini de arttıran bir faktör.
"Siz de ayakkabı tercih ederken yüzeyi sert olan kramponların( Nİke Mercurial, Adidas f50 adizero gibi) yüzeyi dikişle çevrilmiş ve Accufoam teknolojisinde olduğu gibi bir ara malzemeyle desteklenmiş yüzeyli kramponlara(Adidas Predator, Puma evoPower, Nike Tiempo) göre daha az falso verme imkanı olduğunu dikkate alabilirsiniz."
Renk kombinasyonu oldukça sıradan ama başarılı. Riske girilmemiş. Doğru bir tercih. Ana renk bu fakat yeni renk seçenekleri ilerleyen günlerde çıkacaktır.



Son olarak evoPower Fabregas'ın da belirttiği gibi tam bir orta saha futbolcu ayakkabısı olsa da Balotelli bu ayakkabıları kısa süre deneme imkanı olmasına rağmen çok beğendiğini ifade ediyor. Eh! Bakalım, belki bu kramponlar sayesinde Liverpool adına daha başarılı maçlar çıkarmaya başlar. En önemlisi gol atar...


PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...