Nike Hypervenom Neymar - Liquid Diamond


Nike, Neymar'la olan 8 yıllık sponsorluk anlaşması süresinde ikinci kez bir özel tasarım krampon tanıttı. İlk krampon 2014 Dünya Kupası için tasarlanan altın renkli Hypervenom'du. 

Nike Hypervenom Liquid Diamond

Özel koleksiyon olarak tasarlanan krampon modelinin tam adı Nike Hypervenom Liquid Diamond.


Kramponun genel rengi gri, bağcık kısmı altın sarı, öndeki swoosh Nike amblemi pembe renkte. Tabanı ise fosforlu yeşil renkte. Kramponun genelinde ise yine fosforlu, ışığı yansıtan şeritler bulunmakta.

Nike tasarımcıları kramponun tasarımında Neymar'ın oyunundan ilham aldıklarını belirtiyorlar. Rakip defans oyuncuları karşısında taşların arasından akıp giden su misali akıp geçtiğini örnek gösteriyorlar. Tasarımcıların ilham aldıkları bir diğer ayrıntı ise Neymar'ın elmas dövmesi. Dövmenin hikayesinden çok elmasın nadir bulunabilirliğine dikkat çekilmiş. Zira krampon sadece seçkin Nike mağazalarında 28 Ocak'tan itibaren satışta olacak.


Hypervenom 2 çıkmak üzereyken tasarlanan bu yeni krampon, Neymar tarafından pek uzun süre giyilemeyecek olsa da yeşil sahada Neymar halinden memnun.

Neymar Jr



PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...