Adidas Değişimin Tarihini Açıkladı: 25.05.2015

Daha önceki yazılarımızda Adidas'ın 2015 yazında pek çok modelinin üretimini durdurarak yeni modellerle karşımıza çıkacağından bahsetmiştik. Bu modeller arasında; Predator, Adizero gibi çok sevilen ve çok satılan modeller de vardı. İlgili yazıyı okumak için tıklayın.

Ve Adidas çılgın planının nhayet resmi dille, bir video yayınlayarak açıkladı. 25 Mayıs 2015. Şampiyonla Ligi finalinde yeni modellerin sahada olacağının ifade  edildiği videoda "futbolda değişimin zamanı geldi" mottosu tekrarlanmış. 

Videonun pek azları tarafından dikkat çeken 43. saniyesinde ise öyle bir detay gizli ki; Adidas pazardaki en büyük rakibi Nike'a fena bir gönderme yapmış. Zira 43. saniyede ekrana gelen bir akrep, karıncaların saldırısıyla can çekişiyor. Akrep ne alaka diyorsanız; Akrep figürü Nike'ın Hypervenom'un lansmanında kullandığı vahşi hayvanlardan en dikkat çekeniydi. Zira Hypervenom için akrep temalı pek çok tanıtım filmi çekilmişti. Hypervenom lansmanı için tıklayın...

Bu bir tesadüf değil. Öyle ki Nike'ta Hypervenom 2'nin tanıtımı için tarih verdi; 21.05.2015. 

Bu ince gönderme ile Adidas Dünya Kupası'yla birlikte neredeyse 1 yıldır pazar payında yaşadığı sıkıntıyı gidermenin hesaplarını yapıyor.

Yeni modeller hakikaten öncekilere hiç benzemiyor. Ama ne kadar başarılı olacaklarını zaman gösterecek.




Daha fazla model incelemek için tıklayın. 




PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...