Nike, Hypervenom 2 İçin Tarih Verdi

Sızan fotoğrafları nedeniyle çok da heyecanla beklemediğimiz bir tanıtım olacaksa da Hypervenom 2'nin resmi satışının başlaması pek çokları için memnuniyet verici olacak.


Nike Hypervenom'un ilk lansmanında işi o kadar iyi kurgulamıştı ki; Neymar'ın zaman ayarlı kutunun açılmasını beklemesi hadisesi ile heyecan zirve yapmıştı. Fakat 2. nesil Hypervenom, bizim de elimize ulaşan 2 modeli @trazuca Instagram hesabımızdan paylaştığımız üzere çokça yayıldı ve gizemini yitirdi.


Ayrıca futbolcular tarafından da antrenmanda, ısınmada vs giyilen Hypervenom 2'ler lansmana gerek bırakmadı denebilir. Öyle ki hadise çok amatörce yüürütülen bir kampanya haline geldi . 

Lewandowski ve Tiago antrenmanda Hypervenom 2 ile

Tabi  tüm bu gelişmeler Nike'ın lansman yapmayacağı anlamı taşımıyor. Resmi tanıtımı yarın yani 21 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Hypervenom'un ne gibi yenilikler getireceğini de daha kesin ifadelerle yarından itibaren sayfamızda bulabilirsiniz.


BONUS:
Hypervenom 2 High Ankle


PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...