Juventus 2015 2016 Sezonu Adidas Marka Forması Sızdı



Adidas önümüzdeki sezon Avrupa'daki futbol takımlarının büyük bir bölümünü elinde toplayacak. Amerikan futbol ligi "MLS" takımlarının tamamını giydiren Adidas, Amerikan markası olan Nike'ı Avrupa'dan da silme peşinde!  Manchester United'dan sonra Juventus'la da 6 yıllık forma sponsorluğu için anlaşan Adidas, yaz döneminde yenileyeceği krampon serileri ile de önümüzdeki sezon en çok konuşulan spor markası olacak gibi.

Juventus'un önümüzdeki sezon giyeceği çubuklu iç saha forması elimize ulaştı. Pek çok yabancı yayın organında gizli çekim olarak yer alan formayı en net ve düzgün çekim haliyle ilk kez biz yayınlıyoruz. Fotoğraf için Daisy'e teşekkürler. 

Juventus 2015-2016

Forma klasik çubuklu. Adidas logosunun etrafı beyaz. Omuzlardaki 3 çizgi  formayı komple çubuklu olmaktan alıkoyan tek özellik. Ve tabii ki formanın etek kısmı, daha önce de değinmiştik Adidas bu "template" modelini bütün takımlara uygulayacak. İlk olarak içinde bulunduğumuz sezon Milan dış saha formasında yer alan bu template daha sonra Kolombiya ve Arjantin formalarında da karşımıza çıktı. Juventus formasında da karşımıza çıkması, beklenen bir durum. Zaten Adidas neredeyse tüm formalarını aynı template üzerinden yapıyor. Bknz. Dünya Kupası Adidas formaları. Zaten Dünya Kupası template modeli daha sonra kulüp takımlarına da aynen taşındı.  

Formanın şekli ve şimdilik reklamsız hali önümüzdeki sezon muhtemel Beşiktaş forması için de ilham verici. Bu tasarıma çok benzemesi beklenebilir. Beşiktaşlılara duyurulur.


PAYLAŞ:

Herkese merhaba, ben pertev! Futbol dünyasındaki teknolojik yenilikleri ve piyasaya çıkan tüm ürünler hakkında herşeyi ilk önce siz öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyifli okumalar...

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum girerek fikrinizi bizimle paylaşın...